Samenwerking met Fysiotherapie, Saltro huisartsenlaboratorium en Centrum voor jeugd en gezin (CJG) – Huisartsenpraktijk De Potgieter – Zeist
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Potgieter
Potgieterlaan 2A 3702 GS
Zeist

Samenwerking met Fysiotherapie, Saltro huisartsenlaboratorium en Centrum voor jeugd en gezin (CJG)

Fysiotherapie 

In onze praktijk zijn ook Hein Rotte & Liesbeth van Rijkom Fysiotherapie en Manuele Therapie Zeist gevestigd. U kunt hen bereiken onder nummer 030-6933181 of bezoek www.fysiotherapeuten-zeist.nl.

 

Saltro bloedafname 

Het is weer mogelijk om bij ons in de praktijk bloed te laten prikken. Saltro doet dit elke werkdag van 8.00u tot 9.00u. U dient hiervoor een afspraak te maken via saltro.nl of bel met 030 2361186

 

CJG

Hoi, ik ben Elske. Ik werk voor het centrum voor jeugd en gezin (CJG) en ben om de week op woensdagmiddag in de praktijk aanwezig. Bij vragen over opvoeden en opgroeien, vanaf de zwangerschap tot 23 jaar, denk ik graag mee.
Ik heb veel gesprekken met kinderen, jongeren en hun ouders. Alles is bespreekbaar, we kijken samen naar de vraag en mogelijke oplossingen.
Neem gerust contact op, mail me om een (bel)afspraak te maken (e.wijma@cjgzeist.nl) of laat de assistente een afspraak bij mij inplannen.
https://www.cjgzeist.nl/

 

 

Deze zorg valt niet onder de scope van de NPA.