Reizigersvaccinaties – Huisartsenpraktijk De Potgieter – Zeist
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Potgieter
Potgieterlaan 2A 3702 GS
Zeist

Reizigersvaccinaties

Reizigersvaccinatie

Bij ons kunt u ook terecht voor reizigersadvisering en vaccinatie. Voor reizen naar veel warme landen zijn vaccinaties verplicht. Dit zijn bestemmingen zoals Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Midden- en Zuid-Amerika en Oost-Europa. Voor Turkije, Marokko en Tunesië worden prikken sterk aangeraden.

Tijdens een consult zullen we een advies geven over vaccinaties, medicatie en de maatregelen die u kunt nemen. Dit advies is persoonlijk en afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw bestemming en uw persoonlijke omstandigheden.

Wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van reisprik.nl. Via deze website kunt u aangeven een afspraak te willen. Wij adviseren dit ten minste 4 weken voor uw reis te doen. Een vaccinatie heeft tijd nodig voor deze werkzaam is.
Na de aanmelding op de website, wordt u binnen 1 tot 2 werkdagen teruggebeld voor het maken van een afspraak. Als de afspraak gemaakt is, krijgt u een mailtje met een vragenlijst. Deze dient u voor de afspraak retour te sturen, zodat de arts het advies kan voorbereiden.

Meer informatie over reizigersinformatie:
www.lcr.nl

Vragen
Indien u vragen heeft over reisadvies, vaccinaties, de afspraak etc. Kunt u uw vraag mailen naar rezigersadvies-depotgieter@ezorg.nl. Gelieve NIET de praktijk te bellen. Dit gaat buiten de praktijk om.

Maak nu online een afspraak voor uw Vaccinatie | Reisprik