Afspraken – Huisartsenpraktijk De Potgieter – Zeist
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Potgieter
Potgieterlaan 2A 3702 GS
Zeist

Afspraken

Spreekuur op afspraak

Iedere werkdag wordt er spreekuur gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via het Patiënten portaal.

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch terugbelspreekuur. Dit is iedere dag tussen 12.00 en 14.00 uur. Ook daarvoor dient u een afspraak te maken bij de assistente, dan belt de huisarts u (eventueel op uw mobiele telefoon) terug.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze doet dit in opdracht van de arts en is daartoe opgeleid. Zij doet dit om zo goed mogelijk in te schatten wat de aard van de klachten zijn en hoeveel spoed ze hebben. De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

In onze praktijk wordt men verzocht verhindering minstens 24 uur van te voren te berichten. Zo niet zijn wij genoodzaakt deze kosten bij u in rekening te brengen.

.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

.
.
Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u met de praktijk en kies voor optie 1 in het keuze menu.
Voor spoedgevallen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost.

Adres huisartsenpost

Prof. Lorentzlaan 76
3707 HL Zeist
Tel: 088 130 96 10 (€ 0,10 per minuut)